22. elokuuta 2013

Ykkösten ryhmäytyspäivä

Tiistaipäivä kului toivottavasti kaikille ykkösille mukavissa merkeissä. Bussi starttasi koululta kohti Hakoniemen Leirikeskusta, jossa saimme viettää aurinkoista päivää mukavissa merkeissä. Uudet luokkakaverit sekä rinnakkaisluokkalaiset tulivat varmasti edes hiukan tutummiksi yhteisten leikkien ja pelien kautta.
Aluksi luokat kisailivat vastakkain järjestymällä riviin esimerkiksi pituuden tai syntymäpäivän mukaan, jonka jälkeen koko porukka jaettiin kolmeen ryhmään. Näissä ryhmissä ykköset kiersivät kolme ''rastia'', jotka sisälsivät erilaisia pelejä ja leikkejä, joista löytyykin kuvia tuosta alempaa:)!
Päivään kuului tietenkin myös ruokailu, jonka jälkeen alkoivatkin saunavuorot - uimista unohtamatta! Uimisen ja saunomisen ohella saatiin toisaalla myös lentopallo- ja futispelit hyvin käyntiin.
Toivottavasti päivä oli kaikille kiva ja rentouttava! :)








8. elokuuta 2013

Uusi lukuvuosi käyntiin 8. elokuuta!

Tänään starttasi uusi lukuvuosi Kankaanpään Yhteislyseossa ja uudet ykköset kokoontuivat aamulla Seviosalissa. Porukka sai tietoa koulun käytännöistä ja myös uusi koulu sekä kotiluokat tulivat hieman tutummaksi tutoreiden ja ryhmänohjaajien johdolla. Tänä vuonna ykkösluokkia on siis kaksi, ja 1A saikin ryhmänohjaajakseen Anne Kalliomäen, 1B Jarkko Raukolan. :*
Koko koulun yhteistilaisuudessa rehtori toivotti uudet ykköset sekä uuden vaihto-oppilaan tervetulleeksi. Vaihtarimme Kahoru Masumoto on kotoisin Japanista, kun taas vuoden Japanissa vaihdossa ollut Sara Junnila palasi takaisin kouluumme. 
Heti huomenna pääsevät uudet ykkösetkin aloittamaan varsinaisesti opiskelun lukiossa, sillä aamu alkaa lukujärjestyksen mukaisesti! :)





Paidat


Keskiviikkona 7.8., eli päivää ennen koulun alkamista treffattiin tutor-porukalla jutellen tulevasta lukuvuodesta ja saatiin uudet tutor-paidat! Niinkuin kuvasta näkyy, väri on violetti, ja paidan selkäosasta löytyy myös kyseisen tutorin nimi. Paitoja pidetään ekan viikon ajan, ja uudet ykkösluokkalaiset voivat rohkeasti tulla kysymään apua, jos mieltä askarruttaa jokin kysymys, nyt kun meidät löytääkin koulun käytäviltä helposti!